ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ


ειμαστε

μια εταιρεια με μεγαλη εμπειρια
στο digital marketing

Στην Abouttheweb φροντίζουμε για την αποτελεσματική και άμεση προβολή της επιχείρησης σας στο Internet. Μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις Inbound Marketing, προσφέρουμε βέλτιστα αποτελέσματα στη διαδικτυακή σας εικόνα και προωθούμε τις αξίες των υπηρεσιών σας με τον καλύτερο τρόπο.



ποιοι ειμαστε

Η Abouttheweb είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη digital εταιρεία υλοποίησης και προώθησης online επιχειρήσεων. Στόχος μας είναι ο σωστός συνδυασμός ποιότητας, καινοτομίας και ταχύτητας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων Inbound Marketing και φροντίζουμε ώστε να διατηρούν οι πελάτες μας μια συνολικά καλύτερη διαδικτυακή παρουσία. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στον digital agency χώρο, ακολουθώντας τα νέα μέσα και τεχνολογίες. Είμαστε περήφανοι για την σπουδαία ηθική εργασίας και την ακεραιότητα μας καθώς και για τα τελικά αποτελέσματα που επιφέρουμε.

 

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε στην επιχείρηση σας τις λύσεις digital marketing που χρειάζεται. Δημιουργούμε, πάντα συζητώντας μαζί σας, μια online στρατηγική που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την παρουσία σας στο χώρο του διαδικτύου. Φροντίζουμε για την παροχή άρτιας λειτουργικότητας σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική.

 

Αποστολή

Έχουμε σχεδιάσει όλη την διαδικασία και τις υπηρεσίες μας ώστε να παρέχουν ό,τι χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση στα πρώτα της βήματα. Στόχος μας είναι η σωστή και αποτελεσματική ολοκλήρωση του έργου σας. Εξασφαλίζουμε ότι η συνεργασία μαζί μας θα είναι πάντα μία γρήγορη, εύκολη και χωρίς προβλήματα εμπειρία. Υποσχόμαστε ότι η ομάδα μας θα είναι εκεί όποτε τη χρειάζεστε, για να παρέχει τις εξειδικευμένες γνώσεις της.




υπηρεσιες digital marketing - Aboutheweb

Είμαστε μια δημιουργική ομάδα

Θα σας δώσουμε ολοκαίνουριες και πρωτότυπες ιδέες για να δημιουργήσετε τις εκστρατείες σας

5* Ομάδα Υποστήριξης

Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο για σας κάθε στιγμή. Σας παρέχουμε βοήθεια εντός 24 ωρών

Πλήρης παροχή υπηρεσιών

Web business consulting, user experience study, information architecture, web design, web development,search engine marketing, search engine optimization, social media marketing και content marketing



Οι Υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών digital marketing και web development. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδας, marketing στα social media, SEO και άλλα.



Σχεδιασμός Website

Η δημιουργία ενός μοναδικού σχεδίου για την ιστοσελίδα σας παίζει σημαντικό ρόλο στις διαδικασίες branding και marketing της επιχείρησης σας

Περισσότερα

Web Development

Η νέα και σύγχρονη προσέγγιση μας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων βασίζεται στην δημιουργία και το χτίσιμο βαθιάς αγάπης προς αυτά

Περισσότερα

SEO Optimization

Απευθυνόμαστε σε πελάτες που αναζητούν μία εντατική και πλήρης προσέγγιση στο marketing στις μηχανές αναζήτησης

Περισσότερα

Social Media Marketing

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη δημιουργία στρατηγικής, τη διαχείριση ή τη διαφήμιση στα social media, εμείς θα σας βοηθήσουμε

Περισσότερα

Responsive Design

ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ & Desktop


premium ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Έμφαση σε σύγχρονα design και μοντέρνα πρότυπα χρηστικότητας


ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Περιεχόμενο που ανταποκρίνεται τέλεια σε όλες τις αναλύσεις οθόνης και όλες τις συσκευές


ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Επειδή θα υπάρχει μόνο ένα layout, το οποίο θα δουλεύει σε όλες τις συσκευές


digital marketing - abouttheweb

Retina Ready

Οι συσκευές δείχνουν περισσότερα pixels ανά τετραγωνική ίντσα , για εικόνες με μεγαλύτερη ευκρίνεια


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΤΗ

Μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας θα έχουν μια συνεπή εμπειρία σε όλες τις συσκευές


ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ GOOGLE

Η Google αναφέρει ότι το responsive web design είναι ο συνιστώμενος τρόπος διαμόρφωσης για κινητά


ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η χρηστικότητα, η λειτουργικότητα και η οπτικοποίηση είναι τρεις από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά το σχεδιασμό web sites. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη στρατηγική, δουλεύουμε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε ότι οι εμπορικοί σας στόχοι ταιριάζουν με τα σχέδια που δημιουργούμε. Θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα.



ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Abouttheweb έχει εκτεταμένη εμπειρία στη δημιουργία υψηλής απόδοσης εφαρμογών για κινητά για όλες τις σημαντικές πλατφόρμες κινητών όπως iOS, Android, BlackBerry OS and Windows Mobile. Οι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά της webprofesssional μπορούν να δημιουργήσουν τη σωστή εφαρμογή, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης ή βιομηχανίας σας.




Ας ξεκινήσουμε το έργο σας

Θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και ν’ αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ