ONLINE MARKETINGΠροσιτό Online Marketing

Γνωρίζουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να έρθετε σε επαφή με το κοινό σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Γι’ αυτό μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε αποτελεσματικά την διαδικτυακή σας εικόνα με αναλυτικές οδηγίες και σύγχρονα εργαλεία online marketing. Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό!
Email Marketing

Σχεδιάστε ελκυστικές εκστρατείες email marketing με απλά εργαλεία drag-and-drop. Ο σχεδιασμός σας είναι σίγουρο ότι θα δείχνει  υπέροχα σε κάθε φάκελο εισερχομένων, σε όλες τις συσκευές. Σας παρέχουμε ένα πρωτοφανές επίπεδο άνεσης και ευκολίας στη δημιουργία και αποστολή καμπανιών email.


υπηρεσιες digital marketing - Aboutheweb

Παρακολούθηση καμπανιών. Monitor Reports

Παρακολουθήστε με ευκολία την απόδοση της καμπάνιας email marketing χάρη στο ειδικό λογισμικό που διαθέτουμε. Μπορείτε εύκολα να δείτε πόσοι παραλήπτες άνοιξαν το email σας, τα ποσοστά διαγραφής καθώς και ποια email δεν βρήκαν παραλήπτη. Η Abouttheweb προσφέρει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να αναλύσετε και να ερμηνεύσετε την απόδοση της καμπάνιας σας, με πίνακες και δεδομένα που θα τη βελτιώσουν.Αποστολή και διασφάλιση παράδοσης των mail σας

Αποθηκεύουμε τις καμπάνιες email σας στο cloud για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος. Προγραμματίστε ή στείλτε την ίδια στιγμή τα mail σας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την παραδοσή τους! Σας εγγυόμαστε υψηλά ποσοστά παράδοσης χάρη στα feedback loops που έχουμε με όλους τους μεγάλους πάροχους υπηρεσιών διαδικτύου.Social Media Marketing

Τα social media αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας, καθώς επιτρέπουν στις εταιρείες να προσεγγίσουν τους πελάτες τους όπου και αν αυτοί βρίσκονται αλλά και να επεκτείνουν την πελατειακή τους βάση. Αν γίνει σωστά μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και άλλων τεχνικών marketing όπως το SEO και το SEM. Αν αγωνίζεστε για τη διαχείριση και προβολή της επιχείρησης σας στα social media, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.


social media marketing - Abouttheweb

Τι είναι το Social Media Marketing;

Το social media marketing (SMM) είναι μια μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ, η οποία χρησιμοποιεί τα social media για να πετύχει τους επικοινωνιακούς και εμπορικούς στόχους μιας επιχείρησης. Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως δημοσίευση περιεχομένου, βίντεο και εικόνων για εμπορικούς σκοπούς, καθώς και πληρωμένες διαφημίσεις.


Πώς θα σας βοηθήσουμε;

Η επιχείρηση μας αναπτύσσεται πάνω σε προτάσεις και αναφορές πελατών και φίλων μας, οι οποίοι γνωρίζουν πώς δουλεύουμε. Δεν πιστεύουμε ότι οι πωλητές μας πρέπει να κάνουν όλη την προώθηση για μας. Σας προτείνουμε να μιλήσετε απευθείας με τους πελάτες μας ώστε να καταλάβετε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.
Η τιμολόγηση θα συζητηθεί από πριν και θα βασιστεί στην τρέχουσα κατάσταση και τους στόχους σας.Γιατί χρειάζεστε μία διαχείριση social media;

Οι πελάτες σας βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης σας, έχετε υπόψη σας ότι οι πελάτες πλέον χρησιμοποιούν τα social media σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να τους κρατάτε συνδεδεμένους με την επωνυμία σας ώστε να είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.

Υπάρχουν άτομα που αναζητούν την επιχείρηση σας.

Οι άνθρωποι συζητούν και ψάχνουν για εταιρίες που προσφέρουν το προϊόν ή την υπηρεσία που χρειάζονται και μπορεί εσείς να είστε σε θέση να τους προσφέρετε. Η ομάδα μας θα φροντίσει να μπει σε τέτοιες συζητήσεις και να προωθήσει την επιχείρηση σας.

Οι άνθρωποι συζητούν για την εταιρία σας στα social media.

Πρέπει πάντα να είστε σε θέση να ακούτε τι έχουν να πουν οι πελάτες σας στις σελίδες των social media και να απαντάτε στις ερωτήσεις τους. Εμείς θα φροντίσουμε για την προώθηση των θετικών πτυχών της επιχείρησης σας και τη σωστή διαχείριση των αρνητικών σχολίων.

Μια σωστή διαχείριση των social media είναι στις μέρες μας απαραίτητη.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες και διαχειριστές μάρκετινγκ δεν έχουν τον χρόνο να διαχειριστούν όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ να βοηθήσουμε στην επίτευξη των εμπορικών σας στόχων και στη δημιουργία νέου πελατολογίου.Mobile Marketing

Το Mobile Marketing είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που θα σας κάνει να προσελκύσετε καινούριους πελάτες- πελάτες που ξοδεύουν περισσότερα χρήματα, πιο συχνά. Θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε μια πετυχημένη καμπάνια mobile marketing για να συνδέεστε και να επικοινωνείτε ευκολότερα με τους πελάτες σας.


υπηρεσιες digital marketing - Aboutheweb

Τι κάνουμε

Το Online marketing θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μάρκετινγκ. Καθώς ,όμως, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων αυξάνονται συνεχώς, η αποτελεσματικότητα και η ενδεχόμενη επιτυχία μιας καμπάνιας mobile marketing την καθιστά δυνατότερη απ’ ότι αυτή του απλού online marketing.Υπηρεσίες Μobile Marketing που προσφέρουμε

  • Mobile Websites
  • SMS Marketing
  • Mobile Search Campaigns
  • HTML5 and CSS3
  • Mobile Commerce
  • 2D Barcodes/QR Codes
  • Ανάπτυξη Εφαρμογών για Κινητά
  • Mobile Marketing display campaignsΑς ξεκινήσουμε
το project σας


Επικεντρωνόμαστε κυρίως στη λειτουργικότητα και χρηστικότητα του site σας και σας εκπαιδεύουμε για να τα πετύχετε. Φροντίζουμε το περιεχόμενο σας να παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να βρίσκουν εύκολα τις πληροφορίες που αναζητούν.
Χτίζουμε γέφυρες στην τεχνολογία διαδικτύου για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους των πελατών μας

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ