Κατασκευάστε το δικό σας website!

κατασκευη website- Abouttheweb
κατασκευη website- Abouttheweb

Αποφασίσατε να δημιουργήσετε από την αρχή την ιστοσελίδα σας χωρίς την βοήθεια κάποιας εταιρείας; Σίγουρα θα αναρωτιέστε από που πρέπει να ξεκινήσετε και πώς θα τα καταφέρετε. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κατασκευάσετε ένα website γι’αυτό αρχικά θα πρέπει να ενημερωθείτε και να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει σε σας. Μην ξεχάσετε να κατοχυρώσετε ένα domain για τη σελίδα σας!
Ας δούμε όμως τώρα κάποιους από αυτούς τους τρόπους.

1)Χρησιμοποίηστε ένα πακέτο Website

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα την ιστοσελίδα σας μέσω ενός πακέτου website. Τα πακέτα αυτά διαθέτουν εύκολο μενού πλοήγησης και περιβάλλον διαχείρισης και κάνουν τη δημιουργία ιστοσελίδων παιχνιδάκι. Επιλέξτε μέσα από διαφορετικά templates αυτό που σας ενδιαφέρει ή προσθέστε widgets για ημερολόγιο, φόρμα επικοινωνίας και άλλα. Σύνδεστε την ιστοσελίδα σας με το domain σας και είστε έτοιμοι να τη δημοσιεύσετε.

2)Δημιουργείστε με WordPress

Το WordPress χρησιμοποιείται πλέον όχι μόνο για τη δημιουργία blog αλλά ,όλο και συχνότερα, και για την κατασκευή ιστοσελίδων. Πρόκειται για μια πασίγνωστη πλατφόρμα με πολλά themes και plugins και κατατάσσεται στις κορυφαίες προτιμήσεις όσων κατασκευάζουν website. Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και μην ανησυχείτε για τίποτα. Η WordPress φροντίζει για κάθε αναβάθμιση αλλά και για την ασφάλεια και το SEO του site σας.

3)Επιλέξτε μία λύση Hosting

Πρόκειται για μια παραδοσιακή μέθοδο κατασκευής ιστοσελίδας, η οποία δίνει στο χρήστη πλήρη ελευθερία στη σχεδιασμό της. Απαραίτητη είναι μια προηγούμενη γνώση και επαφή με τεχνολογίες web. Για τη δημιουργία του site σας θα χρειαστούν εργαλεία όπως το Adobe Dreamweaver και εφαρμογές όπως Joomla, WordPress, Magento κλπ. Τα αρχεία που θα σου δώσουν αυτές οι εφαρμογές θα πρέπει να τα ανεβάσεις στο πακέτο hosting που επέλεξες, μέσω FTP.

4)Πλατφόρμες Website Builder

Επιλέξτε μέσα από έναν μεγάλο αριθμό πλατφορμών website builder όπως τα Weebly, Yola, Blogger, Jimdo, Webnode, Flavors και πολλά άλλα! Δημιουργείστε τη σελίδα σας και συνδέστε τη με το domain σας μέσω κάποιας υπηρεσίας DNS. Το κόστος και ο χρόνος δημιουργίας του site σας θα διαμορφωθούν ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλέξετε.

Σας προτείνουμε όμως την εύκολη και γρήγορη λύση της Abouttheweb ! Απευθυνθείτε σε μας για την κατασκευή του website σας ή του e-shop σας  και αφήστε μας να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε την ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Share