Testing Negative SEO – Έλεγχος για GOOGLE PENALTY

seo greece - Abouttheweb

Testing Negative SEO – Έλεγχος για GOOGLE PENALTY

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για το Negative SEO. Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα? Θα πρέπει να ανησυχούμε?

Ισχύει ότι λόγω των πολλών αλλαγών στον αλγόριθμο της Google το site σας πιθανόν να έχει «χτυπηθεί» από Negative Seo.

Negative SEO συμβαίνει όταν κάποιος  ανταγωνιστής ή Spammers προσπαθεί να μειώσει την  κατάταξη ενός site στις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους αυτό μπορεί να επιχειρηθεί. Επίσης, είναι γεγονός πως πολλά sites με προβλήματα τεχνικά έχουν χάσει κατατάξεις λόγω της αλλαγής αλγόριθμου Google Panda, από τη στιγμή που η Google απαίτησε περισσότερα αναφορικά με την ποιότητα του περιεχομένου και την τεχνική αρτιότητα.

Όσο πιο ανταγωνιστικός είναι ένας κλάδος τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες, μιας και τα SEO & AdWords budgets είναι αυξημένα για ευνόητους λόγους.

Πώς θα αντιμετωπίσω ένα Negative Seo?

Με έλεγχο. Το πρώτο βήμα διαχείρισης του προβλήματος από πλευράς σας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχουν κάνει όντως στο site σας Negative SEO. Ελέγξτε επίσης, πόσο σοβαρός είναι ο κίνδυνος να χάσετε κατατάξεις ή να εξαφανιστείτε  εντελώς από τα αποτελέσματα της Google.

Επαλήθευση. Για να το εξακριβώσουμε λοιπόν χρησιμοποιούμε καινοτόμα επαγγελματικά εργαλεία SEO που δείχνουνε εάν υπάρχουν Negative Backlinks προς το Site σας και πόσο πολύ κινδυνεύετε.

Αποκτώντας την υπηρεσία Ελέγχου για Google Penalty της AboutTheWeb, εκμεταλλεύεστε την τεχνογνωσία και την εμπειρία των SEO Experts της AboutTheWeb, οι οποίοι θα μελετήσουν με μεγάλη προσοχή το Backlink της ιστοσελίδας σας για να βρουν για τυχόν Penalty από τη Google.

Για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τον έλεγχο θα σας ζητήσουμε πρόσβαση στο Google Webmaster Tools και το Google Analytics. Αν δεν διαθέτετε τα προαναφερθέντα θα σας δείξουμε εμείς για το πώς να τα αποκτήσετε αμέσως.

Κατόπιν του ελέγχου Google Penalty & Negative SEO θα σας δοθεί αναφορά των αποτελεσμάτων καθώς και μια λίστα από 10 ενδεικτικά Negative Backlinks προς το Site σας.

Αν κι εσείς το επιθυμείτε, εμείς μπορούμε με μία συνεδρία 30’ να σας συμβουλεύσουμε και να σας δείξουμε τι κινήσεις χρειάζεται να κάνετε για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.

Εάν τυχόν το site σας αποδεδειγμένα διατρέχει υψηλό κίνδυνο για Google Penalty σάς προσφέρουμε την συναγώνιστη για τα ελληνικά δεδομένα  υπηρεσία “Negative SEO Fix with Backlink Profile Cleaning“.

Για πληροφορίες και παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Share