Πότε χρειάζεται να δημιουργήσω ένα e-shop?

κατασκευη eshop - Abouttheweb

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop! Γεμίστε το καλάθι σας, γρήγορα και εύκολα!

Η νέα αξιόλογη τάση στον χώρο της αγοράς και του internet είναι η κατασκευή ενός e-shop. Πολλοί επαγγελματίες καταστηματάρχες ή νέοι που ενδιαφέρονται να επενδύσουν τα χρήματά τους στον χώρο των πωλήσεων απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες για τη δημιουργία ενός e-shop. Κι επειδή ο αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξάνεται κατά πολύ κάθε χρόνο, δεν πρέπει να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα για μέτρια αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε την AboutTheWeb και δημιουργήστε γρήγορα και αξιόπιστα το νέο σας e-shop!

Με την AboutTheWeb δε χρειάζεστε παρά μόνο λίγο χρόνο για να εγκαινιάσετε το νέο σας κατάστημα και να ξεκινήσετε να πουλάτε τα αγαπημένα σας προϊόντα!!! Χάρη σε εμάς μπορείτε να διασφαλίσετε το απόρρητο των συναλλαγών σας μέσω PayPal, να σχεδιάσετε το e-shop σας και να διαχειριστείτε τα προϊόντα σας, όπως εσείς επιθυμείτε! Αναλύστε τα στατιστικά του καταστήματός σας και ανεβάστε τα προϊόντα σας σε υπηρεσίες σύγκρισης τιμών!!!

Αφήστε σε εμάς την προώθηση του e-shop σας! Πώς; Τα e-shop που δημιουργούμε εμείς είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO), που σημαίνει ότι τα προϊόντα σας θα παίζουν στις υψηλές θέσεις της Google.

Τι περιμένετε; Αυξήστε τη δυναμική του e-shop σας επιλέγοντας μαζί εύστοχα το δικό σας domain name και δημιουργώντας λογαριασμούς e-mail για το e-κατάστημά σας!  Εκμεταλλευτείτε τις διαφημιστικές υπηρεσίες της AboutTheWeb και επωφεληθείτε! Οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν και εγγυώνται την αύξηση των επισκεπτών σας και γιατί όχι των πελατών σας!

Τι προσφέρουμε!

  • Επαγγελματικό e-shop, γρήγορα και σωστά
  • Σύγχρονα και φιλικά προς τον χρήστη υποδείγματα
  • Αυτοματοποιημένη εισαγωγή των προϊόντων
  • Ένταξη σε portals σύγκρισης τιμών
  • Παραλλαγές των προϊόντων (χρώμα, μέγεθος, κ.λπ.)
  • Εύχρηστη και έξυπνη κονσόλα διαχείρισης
  • Λεπτομερείς στατιστικές επιχείρησης και ιστοσελίδας
  • Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική μέσω PayPal

Ένα e-shop μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς, δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε θέλει να δοκιμάσει τις επιχειρηματικές του ικανότητες να το κάνει, χωρίς κόστος.

Ξεκινήστε τη δημιουργία του νέου σας e-shop! Χαρίστε σε εσάς και τους πελάτες σας πολλά χαμόγελα! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

 

Share