Μην ξεχάσετε να προσθέσετε αυτά τα WP plugins στο blog σας

blogging-wp plugins - Abouttheweb
blogging-wp plugins - Abouttheweb

Το WordPress είναι η πιο δημοφιλή πλατφόρμα για τη δημιουργία προσωπικού ή εταιρικού blog παγκοσμίως. Αυτό την έχει οδηγήσει στη δημιουργία αμέτρητων plugins, κάτι που δυσκολεύει τους χρήστες. Ποια plugins είναι χρήσιμα και γι’αυτό θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε εταιρικό blog;

Χρήσιμα και δωρεάν Plugins

 

1. Mailchimp
Τονίσαμε πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες σας. Το συγκεκριμένο plugin θα σας βοηθήσει στη δημιουργία και διαχείριση της λίστας των email subscribers σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε δωρεάν εώς και 12000 mail στους πρώτους 2000 που θα κάνουν subscribe στο mail σας. Παρέχει reports για να παρακολουθείτε εύκολα την πορεία και απόδοση των newsletters σας ενώ με το εργαλείο Mailchimp Snap μπορείτε να ρυθμίσετε την αποστολή των mail σας κατευθείαν από το κινητό σας. Δημιουργείστε τα δικά σας email templates ή προσαρμόστε τα ήδη υπάρχοντα

2.WordPress Seo by Yoast
Με αυτό το plugin θα είστε σε θέση να βελτιώσετε το SEO του blog σας. Χρησιμοποιείστε τα σωστά meta descriptions, δημιουργείστε XML Sitemaps και βελτιστοποιήστε τις εικόνες σας. Δείτε το blog σας να ανεβαίνει στις ψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

3.Google Analytics by Yoast
Παρακολουθήστε πώς λειτουργεί το blog σας και τι χρειάζετε να κάνετε για να το βελτιώσετε. Εγκαταστήστε αυτό το εργαλείο και βελτιώστε τη σελίδα σας.

4.SumoMe
Το εργαλείο αυτό προσφέρει πολλούς τρόπους για να βελτιώσετε το blog σας. Σας βοηθάει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του, να βελτιώσετε την εικόνα του στα social media και να αποκτήσετε περισσότερους email subscribers. Με την επιλογή Heat Maps μπορείτε να δείτε που κλικάρουν και τι διαβάζουν οι αναγνώστες ενώ με το Image Sharer δίνετε στους χρήστες την επιλογή να μοιράζονται τις φωτογραφίες του blog σας στα κοινωνικά τους προφίλ.

5.Disqus
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το να επικοινωνείς και να αλληλεπιδράς με τους αναγνώστες σου είναι πολύ βασικό. Το συγκεκριμένο plugin θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το διάλογο με το κοινό σας.

Εγκαταστείστε αυτά τα plugins στο εταιρικό σας blog και θα δείτε αμέσως διαφορά στην απόδοση του και στον αριθμό των αναγνωστών του.

Share